Acasă
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

 
 

Bariera mobilă NoFloods salvează centrala pe gaz de la inundare Dunărea

Societatea maghiară de gaze KEG Gaz, la 80 km nord de Budapesta, are un rezervor major de gaze în subteran și operațiunile sale au fost amenințate de inundațiile de pe fluviul ...

Citeşte mai mult
 
 

Bariera mobilă NoFloods face subiectul știrilor de televiziune în Franța

La începutul anului 2014, orașele Dax și Mont de Marsan din regiunea franceză Les Landes se confruntau cu inundații grave. Apa în creștere din râul Bidouze a inundat ...

Citeşte mai mult
 
 

Bariera NoFloods a păstrat inundațiile la distanță în Jyllinge, Danemarca

Când furtuna Egon a lovit Danemarca, autoritățile locale din Roskilde au convocat soluții de mediu pentru ai ajuta să protejeze zona de inundații ...

Citeşte mai mult
 

BINE AȚI VENIT PE NOFLOODS

 

Ne face plăcere să vă urăm bun venit pe pagina cu produse NoFloods.

NoFloods este o gamă de sisteme mobile de bariere contra inundațiilor proiectate și fabricate de către Environment Solutions ApS..

 

Environment SolutionsApS este o societate cu sediul în Danemarca și este specializată într-o gamă largă de sisteme de apărare împotriva inundațiilor. Environment Solutions proiectează, produce, furnizează și instalează sisteme de apărare împotriva inundațiilor, inclusiv bariere împotriva inundațiilor (bariere mobile NoFloods), rezervoare pentru inundații (GVOIR) și bariere Alu (bariere NoFloods Alu).

Barierele noastre mobile NoFloods sunt proiectate, testate și fabricate la standarde extrem de înalte, ceea ce înseamnă că furnizează o protecția flexibilă, puternică și de încredere împotriva inundațiilor.

Inundațiile din ultimii ani au arătat caracterul devastator din punct de vedere comercial al inundațiilor. Barierele mobile NoFloods oferă o protecție flexibilă și eficientă împotriva inundațiilor pentru a reduce riscul și consecințele inundațiilor pentru oameni, infrastructura critică și mediu.

Barierele NoFloods pot fi instalate și utilizate pentru aproape orice situație și ca una dintre singurele sisteme de apărare împotriva inundațiilor de pe piață, bariera NoFloods poate fi dislocată atât ÎNAINTE de inundații (preventiv) și DUPĂ apariția inundațiilor (curativ).

Obiectivul nostru suprem este de a face barierele NoFloods cea mai eficientă, rentabilă, flexibilă și de încredere soluție în lume pentru protecția temporară împotriva inundațiilor. Noi credem că am realizat asta astăzi!

NoFloods în mass-media

Partenerii noștri

  •                    

Bariere NoFloods

Bariera mobilă NoFloods este cea mai eficientă și flexibilă primă linie de protecție atât ÎNAINTE, cât și DUPĂ ce au avut loc inundații. Fiind singura soluție de pe piață, bariera mobilă NoFloods poate fi desfășurată, DUPĂ ce a avut loc inundația, direct în apă pentru a proteja infrastructurile critice..

Încredere completă într-o singură soluție

Rezervorul mobil Nofloods și GVOIR (Rezervorul Gigant Mobil) este proiectat și fabricat de Environment Solutions Aps. Am investit în mod activ în crearea de soluții eficiente din punct de vedere al costurilor și și eficace pentru protecția temporară împotriva inundațiilor, precum și depozitarea temporară a lichidelor. Produsele noastre sunt soluții ce se bazează pe mai mult de 12 ani de experiență în a face față inundațiilor și catastrofelor naturale!!

Gvoir

GVOIR se diferențiază în mod deosebit față de alte soluții standard de depozitare temporară a lichidelor, care sunt tradițional limitate prin dimensiunea lor originală. GVOIR are o abordare unică și modulară care permite depozitarea temporară a unor cantități nelimitate de lichide ca sistem „de sine stătător” sau ca „Suplimentare (Add on)” la rezervoare existente.