Batardoul NoFloods
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Batardoul NoFloods

SECARE, DEVIERE ȘI ÎNDIGUIRE

Pe baza tehnologiei NoFloods, am dezvoltat un batardou mobil. Batardoul NoFloods oferă o soluție eficientă și rentabilă pentru controlul apei (secare, devierea apei, îndiguire) pentru a ușura reparațiile podurilor, lucrările de excavare, instalare, construcție sau pur și simplu de curățare.

Batardoul NoFloods este ușor de instalat și complet sigur. Batardoul NoFloods utilizează apa din locație pentru a umple structura cu tuburi, care va face digul să se umfle încet și egal, formând o barieră puternică, stabilă. Batardoul NoFloods oferă:

INSTALARE UȘOARĂ: Batardoul NoFloods este desfășurat direct în apă pentru a instala un batardou foarte rapid. Pe măsură ce tuburile continuă să se umple și crește presiunea apei, barajul este instalat într-o manieră controlată pentru a crea batardoul. În funcție de dimensiunea batardoului, una sau două persoane îl pot transporta și instala cu ușurință.

APLICAȚII MULTIPLE: Deoarece batardoul NoFloods poate fi instalat în aproape orice flux și din moment ce poate fi curbat în aproape orice direcție, permite aplicații multiple, de exemplu, să se usuce doar o parte a unui râu/stâlp de pod, lăsând celălalt liber pentru cursul râului.

STABILITATE: Opțiunea de a atașa o membrană pentru a spori și mai mult stabilitatea. Acest lucru evită orice pericol de derapaj al barajului.

MODULARITATE: este posibil să se conecteze împreună mai multe secțiuni pentru a crea exact lungimea necesară a barajului.

Pe baza materialelor utilizate, Batardoul NoFloods poate rămâne instalat pentru perioade mai lungi de timp. Materialele au durabilitate ridicată și pot suporta condiții dure. Batardoul se conformează terenului și este, deci, potrivit pentru instalare pe toate suprafețele obișnuite. Batardoul este proiectat să oprească și să facă față atât apei stătătoare, cât și celei curgătoare și poate fi utilizat direct în apă.

Vă rugăm să ne contactați direct la +45 70 707 482 sau pentru informații suplimentare.

NoFloods - Controlled rollout of the barrier                        NoFloods - Complete installation of the dam                        NoFloods - Controlled rollout of the barrier