Depozitare flexibilă a lichidelor
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Depozitare flexibilă a lichidelor

REVOLUȚIONĂM MODUL DE A STOCA ȘI ÎNCAPSULA CANTITĂȚI MARI DE LICHIDE

Soluțiile standard de depozitare temporară a lichidelor sunt, prin tradiție, limitate de dimensiunea lor originală (de ex. recipiente, rezervoare etc.)

Prin urmare, am dezvoltat o soluție care este foarte diferențiată prin abordarea sa unică și modulară, care permite stocarea temporară a unor cantități nelimitate de lichide, în aproape orice locație. Soluția noastră poate fi folosită ca un sistem de „sine stătător” sau ca „suplimentare (add on)” la cisterne sau rezervoare permanente existente. În funcție de situația la îndemână, soluția noastră poate fi folosită în mai multe moduri și situații și pentru aproape toate tipurile de lichide.

Mai mult decât atât, soluția noastră este diferențiată de alte soluții în sensul că lichide pot fi stocate direct în tuburi sau tuburile pot fi folosite pentru a crea un rezervor cu sau fără membrană. Bazat pe abordarea modulară unică, această soluție inovatoare poate fi utilizată pentru proiecte cu cantități mici sau mari, de scurtă sau lungă durată.

Puteți găsi informații suplimentare despre depozitarea temporară a lichidelor aici

NoFloods - Open reservoir on asphalt.                        NoFloods - Open reservoir on soft ground.                        NoFloods - Open reservoir on soft ground.