ISO 9001: Societate certificată
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

ISO 9001: Societate certificată

ESTE UN ANGAJAMENT PENTRU CALITATE

LA Environment Solutions, calitatea este apreciată în întreaga organizație. Am câștigat certificarea ISO 9001: 2008 a Organizației Internaționale de Standardizare, demonstrând devotamentul nostru pentru îmbunătățirea continuă și performanțe superioare în toate aspectele activității noastre.

Environment Solutions monitorizează în mod sistematic calitatea noastră prin feedback-ul clientului, auto-evaluare individuală, revizuiri periodice de management, precum și evaluări anuale privind calitatea. Ne perfecționăm în mod constant procesele, menținând angajamentul nostru față de îmbunătățirea continuă a operațiunilor și serviciilor noastre. La Environment Solutions avem, de asemenea, o listă definită de Indicatori Cheie de Performanță (KPI) și obiective de calitate, care sunt măsurate și analizate în mod constant. Ne străduim să îndeplinim fiecare sarcină, cu toate acestea, atunci când obiectivele nu sunt atinse, acțiuni corective sunt puse în aplicare, ale căror rezultate care sunt monitorizate îndeaproape. Pe parcursul examinării anuale, echipa de management compară performanța din anul precedent cu o serie de măsurători cuantificabile și discută despre ajustările posibile care trebuie efectuate în cadrul politicii noastre de calitate.

Instruirea angajaților este o componentă cheie a programului de calitate la Environment Solutions. Fiecare nou angajat este instruit în metode și proceduri. SPO-urile de formare sunt dezvoltate pentru toți angajații și revizuite în fiecare an pentru a se asigura extinderea creșterii economice și a profesionalismului. Noi analizăm în mod regulat noi oportunități de formare într-o varietate de domenii conexe pentru a păstra toți angajații la curent cu normele, regulamentele și procesele în vigoare.


La Environment Solutions credem că o mare parte din succesul nostru are ca rezultat capacitatea noastră întotdeauna de a::

•    Gestiona în mod eficient circumstanțe și cereri neprevăzute
•    Aplica o atitudine „da, o putem face”
•    Căuta și adopta cele mai bine practici din industrie
•    Căuta și aplica constant soluții mai eficiente
•    Fi proactivi
•    Furniza informații transparente, continue și corecte clienților noștri
•    Asigura conformitatea
•    Stabili procese și proceduri clare


Aceste puncte-cheie fac parte din sistemul nostru de calitate și sunt aplicate zilnic fiecărui proces și proceduri.