NoFloods BASIC
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods BASIC

NoFloods BASIC Front

Având la bază tehnologia NoFloods, am proiectat o barieră mobilă care oferă protecție profesională, flexibilă și cost-ficientă pentru intervenții la scară mică, pentru a mitiga:

  • Viituri
  • Creșteri ale nivelului mării
  • Revărsări ale râurilor

NoFloods BASICeste soluția perfectă pentru întreprinderi sau entități publice/private datorită instalării ușoare, greutății reduse și a flexibilității pe care produsul le oferă.

NoFloods BASIC

        Configurațiile barierei NOFLOODS BASIC:

 

Table BASIC

          Bariera NOFLOODS BASIC oferă:

MODULARITATE. Poate fi livrată în module care variază de la 10 la 30 de metri și în două înălțimi standard: NoFloods BASIC 60 și NoFloods BASIC 125. 

FLEXIBILITATE. Bariera NoFloods BASIC poate fi curbată în orice punct și orice direcție

ROBUSTEȚE. Bariera este extrem de solidă, puternică și cu rezistență ridicată la abraziune și rupere. Marterialele vor rezista cu ușurință  la temperaturi între -40°C și +50°C și suntrezistente la majoritatea produselor chimice.

PROTECȚIE SUPERIOARĂ.  Pentru a oferi o înălțime de retenție a apei mai mare, tuburile singulare NoFloods pot fi amplasate deasupra tuburilor TwinTubes- pe secțiunile critice sau pe înteraga lungime.

Barierele NoFloods BASIC pot fi extinse, dar în funcție de circumstanțe și pe distanțe mai mari, recomandăm utilizarea barierelor NoFloods PRO.

                Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați direct la numărul de telefon +45 70 707 482 sau adresa de e-mail .