NoFloods GVOIR
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods Gvoir

NOUA GENERAȚIE DE STOCARE TEMPORARĂ A LICHIDELOR

GVOIR sau Rezervorul mobil de retenție patentat este o soluție flexibilă de înaltă calitate pentru stocarea lichidelor, concepută pentru depozitarea temporară sau încapsularea oricărui lichid care variază de la apă de suprafață la apă potabilă, canalizare, scurgeri de ulei etc. Conceptul GVOIR se bazează pe aceeași tehnologie inovatoare ca și Bariera NoFloods, care combină o mare flexibilitate cu implementarea ușoară și rapidă.

Soluția noastră brevetată se face folosind numai materiale sigure și de încredere pentru a construi un sistem care este flexibil, sigur și puternic. Pe baza flexibilității sale unice și a sistemului logic de „suplimentare (add-on)”, GVOIR poate stoca cantități nelimitate de lichid, ori de câte ori este nevoie. Ceea ce face soluția GVOIR unică și diferită față de alte soluții de stocare existente este oportunitatea de a folosi aceleași soluții atât ca REZERVOR DE RETENȚIE DESCHISĂ, cu opțiunea de a adăuga o membrană care elimină riscul de infiltrații sau ca REZERVOR CU SISTEM ÎNCHIS,  unde lichidele sunt stocate în interiorul tuburilor. GVOIR (rezervor cu retenție mobilă) este probabil cea mai eficientă soluție pentru stocarea temporară a lichidelor.

NoFloods GVOIR se diferențiază mult față de alte soluții standard de stocare temporară a lichidelor, care sunt în mod tradițional limitate prin dimensiunea lor originală (de ex. recipiente, rezervoare etc.) GVOIR are o abordare unică și modulară care permite depozitarea temporară a unor cantități nelimitate de lichide ca sistem „de sine stătător” sau ca „Suplimentare (Add on)” la rezervoare existente.

În comparație cu alte soluții, GVOIR este foarte eficientă datorită:

INSTALĂRII RAPIDE ȘI UȘOARE: Utilizarea de terminale, racorduri și tuburi cu secțiuni de până la 200 de metri permite instalarea rapidă și utilizarea pompelor de mare capacitate economisește timp și resurse critice.

ABORDĂRII MODULARE: Fiecare secțiune poate fi prelungită prin utilizarea unor intersecții, adăugându-se astfel o altă secțiune de tub în orice lungime necesară.

GREUTĂȚII SCĂZUTE: Tuburi noastre au o greutate foarte mică înainte de umplere, fără a compromite rezistența. Acest lucru face ca soluția noastră foarte flexibilă și ușor de transportat.

SISTEMULUI DE STOCARE DESCHIS ȘI/SAU ÎNCHIS:  Puteți desfășura GVOIR ca rezervor deschis sau ca sistem închis.

LIPSEI DE LOGISTICĂ: Folosim lichide pentru a crea GVOIR. Atunci când luptați cu scurgerile și dezastrele provocate de ape, lichidele sunt întotdeauna la îndemână. Nu aveți nevoie să transportți sisteme grele mai mari pentru a crea un rezervor.

GVOIR poate fi utilizat pentru a stoca aproape toate tipurile de lichide care depășesc capacitatea normală a rezervoarelor și aveți beneficiul soluției eficiente din punct de vedere al costului. Este construită folosind doar materiale sigure, fiabile și aprobate. Exemple de utilizare:

  • Stocarea apelor uzate.
  • Stocarea substanțelor chimice.
  • Stocarea apei de ploaie / din ploile torențiale.
  • Stocarea scurgerilor toxice.
  • Stocarea apei potabile.

Deoarece NoFloods GVOIR poate fi desfășurată pe o gamă variată de suprafețe (nisip, iarbă, asfalt, beton etc.), se poate folosi exact acolo unde este nevoie. Este, de asemenea, alegerea evidentă în timpul curățării iazurilor și a lacurilor mai mici. Datorită posibilității de circulare a apei în interiorul tuburilor combinate cu sisteme de filtrare relevante/sisteme de curățare mecanică, sistemul poate fi utilizat pentru curățarea apei poluate înainte de a introduce apa înapoi în mediul înconjurător. Acest lucru face NoFloods GVOIR o soluție flexibilă, ecologică și eficientă din punct de vedere al costului.

Capacitatea de stocare a GVOIR crește exponențial:

100 metri, 32 metri în diametru = › stocarea a aprox. 760 m3 - 200 metri, 64 metri în diametru =› stocarea a aprox. 2800 m3 - 400 metri, 128 metri în diametru =› stocarea a aprox. 10760 m3

Pentru informații suplimentare legate de capacitatea de stocare, vă rugăm să ne contactați direct la + 45 70 70 74 82 sau

NoFloods - Lalandia waterpark, Denmark.                  NoFloods - Pumping of pool water into the tubes                  NoFloods - Empty bassin