NoFloods PRO
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods PRO

NoFloods PRO Front

Având la bază tehnologia NoFloods, am proiectat o barieră mobilă care oferă protecție profesională, flexibilă și cost-eficientă pentru intervenții la scară largă, pentru a mitiga:

  • CREȘTERI ALE NIVELULUI MĂRII
  • REVĂRSĂRI ALE RÂURILOR

Bariera NoFloods PRO este ușor de instalat, 100% sigură și folosește apa de la fața locului pentru a umple structura tuburilorformând astfel o barieră puternică și stabilă. Deasemenea, este posibilă atașarea unei membrane pentru a crește înălțimea de protecție, consolidând astfel stabilitatea barierei și minimizând infiltrațiile

NoFloods PRO Configuration

         THE NOFLOODS PRO CONFIGURATION:

 

NOFLOODS CONFIGURAȚIILE PRODUSULUI

      DIAMETRU

ÎNĂLȚIMEA PRODUSULUI INSTALAT (cm)

GREUTATEA PRODUSULUI INSTALAT (kg/m)

ÎNĂLȚIMEA PROTECȚIEI

(cm)

GREUTATEA TUBURILOR USCATE (kg/m)

       Table PRO

             BARIERA NOFLOODS PRO OFERĂ:

MODULARITATE. Poate fi furnizată în module cu lungime de la 50 la 200 de metri și în două înălțimi standard NoFloods PRO 60 și NoFloods PRO 125. 

LUNGIME INFINITĂ. Fiecare barieră NoFlooods PRO constă în două tuburi paralele umplute cu apă (TwinTubes) și două terminale la ambele capete care pot fi continuu extinse pentru a crea lungimi aproape infinite de bariere pentru a corespunde riscului de inundație aferent.

STABILITATE. Bariera se adaptează terenului și este potrivită pentru toate substraturile comune precum iarbă, pietriș sau asfalt.O membrană suplimentară poate fi atașată în funcție de condițiile meteo sau de mediu, care să prevină pericolul de alunecare.

PROTECȚIE SUPERIOARĂ. Pentru a premite o înălțime de retenție mai mare, tuburile singulare NoFloods pot fi atașate deasupra tuburilor duble TwinTubes- pe regiuni critice sau pe întreaga lungime.Astfel se crează soluția NoFloods Triple:

NoFloods Twin Configuration NoFloods Triple Configuration

                Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați direct la numărul de telefon +45 70 707 482 sau adresa de e-mail .