Programul de instruire NoFloods
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Programul de instruire NoFloods

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ PERFORMANȚA ȘI SUCCESUL

A fi pregătit pentru provocări și a-ți cunoaște echipamentul îmbunătățește siguranța și eficiența. La Environment Solutions, ne instruim oamenii să fie pregătiți, astfel încât să poată gestiona situații de urgență în viața reală.

Instruirea adecvată este esențială pentru a se asigura că toți angajații relevanți sunt echipați pentru a gestiona situația de urgență, precum și echipamentul de urgență. Cu cât știu mai multe despre situație și echipament, cu atât mai bune șansele de succes.

FURNIZĂM INSTRUIRE APROFUNDATĂ ÎN CONDIȚII CONTROLATE

Scopul general este acela de a atinge cel mai înalt nivel de învățare din sesiunile de instruire. Facilitățile noastre de formare oferă posibilitatea participanților de a se familiariza cu diferitele tipuri de tehnologii NoFloods. Bazate pe metode care implică oameni și aduc cunoștințe în funcționare, modulele noastre de instruire implică atât sesiuni teoretice, cât și practice.

INSTRUIREA ADECVATĂ PENTRU NEVOILE CORECTE

Respectarea investițiilor clienților noștri în instruire înseamnă furnizarea de instruire care le va îndeplini cerințele. Pentru acest lucru, definirea nevoilor exacte, alinierea așteptărilor și prin acestea, direcționarea instruirii pentru a satisface aceste nevoi sunt o parte foarte importantă a procesului de instruire.

OBȚINEREA CERTIFICĂRII

Rezultatul tuturor activităților de instruire ar trebui să fie măsurabil și documentat, de aceea toți participanții vor deveni certificați în conformitate cu nivelul de instruire la care au participat.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la + 45 70 707 482 sau