Protecție împotriva inundațiilor
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Protecție împotriva inundațiilor

PROTEJĂM OAMENII, INFRASTRUCTURA CRITICĂ ȘI MEDIUL

Protecția persoanelor, a infrastructurii critice și a mediului este de cea mai mare importanță în timpul catastrofelor naturale și a inundațiilor. Apa potabilă, comunicațiile, spitalele și electricitatea sunt unele dintre entitățile de infrastructură cele mai critice, care trebuie să fie protejate cu atenție pe timp de dezastru. Atunci când fabricile poluante sunt inundate, consecințele pot fi devastatoare pentru mulți ani de acum încolo. O fabrică care poluează un râu sau lac din apropiere trebuie să fie pregătităsă rețină orice scurgere pentru a minimiza potențialele daune.

Inundațiile și efectele anticipate sunt dificil de prezis în avans. Și, în cele mai multe cazuri, atunci când catastrofa amenință, este de multe ori prea târziu și insuficient pentru a preveni deteriorarea prin utilizarea, de exemplu, a sacilor cu nisip. Până în prezent, sacii cu nisip au fost soluția etalon de protecție împotriva inundațiilor, chiar dacă se recunoaște în mod obișnuit că este în același consumatoare de timp și ineficientă.

Am proiectat o serie de bariere de control al inundațiilor (Bariere NoFloods PRO/BASIC) adaptate la diferitele situații cu care vă puteți confrunta. Tehnologia Barierelor NoFloods livrează protecție extrem de eficientă și rentabilă împotriva inundațiilor și este foarte ușor de instalat! Barierele Nofloods nu necesită nicio pregătire a locației, nici echipamente suplimentare sau instalații permanente, susceptibile de a degrada estetica locului care urmează să fie protejat împotriva inundațiilor.

Indiferent dacă este vorba despre consolidarea unei structuri permanente sau crearea unei noi bariere de protecție, montarea de saci cu nisip necesită sute de voluntari, logistica eficientă și eficacitate. Având în vedere că avertismentele privind inundațiile vin de multe ori NUMAI cu 48 de ore înainte ca acestea să lovească o zonă, nu există suficient timp pentru a începe umplerea și așezarea unui număr suficient de saci cu nisip. Deseori, această formă de protecție este pusă în practică din cauza faptului că nu există „alte alernative”-până acum: Experiența ne spune că sunt necesare cel puțin o mie de persoane pentru a construi un zid din saci cu nisip care să rețină 85 centimetri de apă (înalt de 125 centimetri și adânc de 375 centimetri). Cu Bariera NoFloods, 2-3 persoane pot desfășura cel puțin 1 kilometru de protecție eficientă împotriva inundațiilor care să protejeze de 85 centimetri de apă în decurd de 4 ore.

Puteți găsi informații suplimentare despre Bariera NoFloods PRO aici și despre Bariera NoFloods BASIC aici

NoFloods - Denmark                        NoFloods - Redon,France.                        NoFloods - KEG Gaz, Hungary