Reports and Certificates
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Certificate și rapoarte

LISTA SELECTATĂ CU RAPOARTE, PREMII, APROBĂRI ȘI ACREDITĂRI

STATUETA SAINT FLORENCE, POLONIA

Environment Solutions a primit statueta Saint Florence la o cină de premiere.  Premiul a fost acrodat pentru asistența emergentă în timpul inundațiilor din Polonia.

CERTIFICAREA VITUKI, UNGARIA

Institutul de Cercetare a Resurselor de Apă „VITUKI” Kht. din Ungaria și Institutul „VITUKI” pentru Afaceri Internaționale de Protecție a Mediului și Gospodăririi Apelor au testat și aprobat materialul folosit pentru sistemul de bariere NoFloods.

RAPORT DE EVALUARE HIDRAULICĂ DHI, DANEMARCA

Institutul de Hidraulică din Danemarca (DHI) este una dintre instituții independente lider mondial în domeniul tehnologiilor de apă și a finalizat un test aprofundat a construcției tehnice și efectului Ssitemului cu Bariere NoFloods. Toate declarațiile privind capacitățile Sistemului cu bariere NoFloods se bazează pe acest raport tehnic.

SÉCURITÉ CIVILE, FRANȚA

Un certificat de satisfacție a fost emis de Sécurité Civile din Franța, după ce au desfășurat cu succes Barierele NoFloods în timpul inundațiilor severe din 2014.

ACREDITARE NDRRM, FILIPINE

NDRRMC OCD (Biroul Național al Consiliului Apărării Civile pentru reducerea și gestionarea riscului de dezastre) a conferit soluțiilor NoFloods CERTIFICATUL DE EVALUARE ȘI RECOMANDAREA DE ACREDITARE & ADNOTARE A PRODUSULUI pentru controlul lichidelor și răspunsul la scurgerile de ulei.

ISO 9001:2008

Ca o piatră de temelie în planul de asigurare al calității la Environment Solutions, avem atât o politică a calității, cât și a obiectivelor de calitate stabilite în vigoare. Câștigarea Certificării ISO 9001:2008 demonstrează clienților, furnizorilor și partenerilor noștri că Environment Solutions este dedicată îmbunătățirii continue a calității.


Unde este cazul, rapoarte complete sau informații suplimentare sunt disponibile la cerere.